Kan du se for deg en jobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Byggfornyelse er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største byggeprosjektene i landet.

Nå trenger vi engasjert anleggsleder til spennende byggeprosjekter i Oslo omegn. 

Gode utviklingsmuligheter
Vi kan love deg et prestasjonsmiljø med høy trivsel, i et felleskap der alle er like mye verdt. Du vil jobbe i et av de mest fremtidsrettede entreprenørmiljøene i Norge og du kommer til å få mange gode kolleger som er lidenskapelig opptatt av jobben sin. Sammen skal vi skape gode bygg som kommer til å få stor betydning for mange menneskers liv.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, og som alle andre medarbeidere i AF Gruppen, vil du i tillegg få mulighet til medeierskap i selskapet gjennom våre opsjons- og aksjeprogram.

Arbeidsoppgaver
Anleggslederen er en nøkkelperson i byggeprosjektet med ansvar for å lede hele produksjonen. Dette innebærer ansvar for fremdrift, økonomi, arbeidsmiljø og sikkerhet i produksjon i tett oppfølging med prosjektlederen.

Som anleggsleder hos oss vil du få det operative ansvaret for å lede og planlegge driften av arbeidene i prosjekter innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, økonomi, tid og produktivitet, herunder ansvar for oppfølging og koordinering av underentreprenører og leverandører, samt planlegging mot sideentreprenører. For å få til dette forventes det at du:

  • Til enhver tid sørger for etterlevelse av gjeldende HMS-krav.
  • Er sterk på fremdriftsplanlegging og er vant med bruk av digitale verktøy.
  • Samhandler godt med byggherre.
  • Motiverer medarbeiderne til å nå mål, slik at kundens forventinger innfris så godt som mulig.
  • Påser at arbeid utføres i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk.
  • Utvikler gode relasjoner med kunder, underentreprenører og leverandører, og bidra til langsiktig samarbeid og gjennomføring av nye prosjekter.

 

Din kompetanse
Vi søker etter deg som har minimum 3-7 års erfaring som anleggsleder med totalansvaret for hele produksjonen av større bygg- eller anleggsprosjekt, og vi ser det som en stor fordel om du har inngående kunnskap om de ulike fasene i et byggeprosjekt. Samtidig har du et kvalitetsbevisst og kommersielt hode med øye for detaljer. Har du solid relevant erfaring kan dette veie opp for relevant utdannelse.

Personlige egenskaper
Du får personalansvar for den operative driften, og vil være prosjektleders stedfortreder. Jobben passer godt for deg som av andre omtales som motiverende, tydelig, nøyaktig og strukturert, og som er kjent for gode samarbeidsevner. I denne rollen er det også avgjørende at du klarer å ta beslutninger på strak arm, samtidig som du har god oversikt og ser både utfordringer og muligheter i et lengre tidsperspektiv.

Du er faglig sterk, tydelig, systematisk og har gode formuleringsevner.

Og du, har du også godt humør og en god porsjon humor, så tror vi at du kommer til å trives hos oss. Vi har en uformell og åpen kultur, og lever for et godt arbeidsmiljø der alle bidrar til det faglige og sosiale på prosjektet.

 

Om AF Byggfornyelse

AF Byggfornyelse er en av de ledende aktørene i Norge innen rehabilitering, ombygging og påbygging. Vi har også bygget og er involvert i flere av de toneangivende kultur- og nybyggsprosjektene i hovedstaden, som Vikingtidsmuseet, Deichman Bjørvika, Nasjonalmuseet og Nye Tøyenbadet.

Med nysgjerrighet utfordrer vi sammen det etablerte og etterlater varige fotavtrykk i samfunnet du kan være stolt av å ha vært med på.

Bli med å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden, du også.