Hopp til hovedinnhold
Det sosiale miljøet er en stor del av bedriftskulturen i AF. Vi tror at dersom du kommer godt overens med dine kolleger og trives sammen, så presterer du også bedre på jobben. I AF er det lagt til rette for mange felles sosiale arenaer på tvers av selskaper og enheter.

 • Sterk stafetttradisjon i AF

  Vårens vakreste eventyr har i over 10 år samlet sporty AF-medarbeidere til løp i Oslos gater og felles bankett. På det meste har AF-24 lag stilt til start i Holmenkollstafetten. Lørdag 13 mai 2023 braker det løs igjen.

  13.04.2023

 • Camp AF

  AF har vært hovedsamarbeidspartner med Norges skiskytterforbund siden 2008. Camp AF er et årlig arrangement hvor AF-ansatte inviteres til å ta med familie og venner på World Cup skiskyting i Holmenkollen.

  13.04.2023

 • Bedriftsidrettslagene

  Bedriftsidrettslagene til AF er svært aktive og har utviklet et godt, allsidig og sosialt tilbud . I tillegg til de organiserte gruppene finnes også tilbud på tvers til medlemmene av bedriftsidrettslagene, som kajakk kurs og fjelltur på ski.

  13.04.2023

 • Nettverkstreff og AFterwork

  Som ansatt i AF vil som oftest dine nærmeste kollegaer jobbe i samme prosjekt eller i samme enhet. De fleste sosiale samlinger arrangeres lokalt, men med nesten 6.000 dyktige ansatte, så er det opprettet flere nettverkstreff i AF hvor man kan bli bedre kjent på tvers.

  13.04.2023