Hopp til hovedinnhold
Riving av hus

Riving av hus

  AF Decom er en allsidig riveentreprenør med bred erfaring fra små og store rive- og milljøsaneringsprosjekter. Vi er konkurransedyktige på oppdrag i privatmarkedet og bistår med alt fra riving av tilbygg, piper, garasjer eller andre mindre bygg på tomten din, til komplett riving av hele boliger og opparbeidelse av tomt for nybygg.

  Hvordan gå frem for å rive på tomten din?

  Det er ikke alle som har kompetanse eller utstyr til å gjennomføre riveprosjekter på egen tomt. Enten det gjelder tilbygg, uthus, garasje eller rett og slett hele huset, så er det ofte best å sette bort jobben til noen som har både kompetanse og utstyr til å løse oppdraget. Er jobben stor nok så kan det dessuten tenkes at du må få utarbeidet en avfallsplan for arbeidet, og i tillegg skal som oftest tiltaket først godkjennes av kommunen du bor i.

  AF Decom er en aktør med lang erfaring og god kompetanse til å lose deg gjennom denne prosessen med minst mulig bekymring og visshet om at alle arbeider som gjøres på tomten din følger gjeldende forskrifter og regler.

  Avfallsplan og søknadsplikt

  Riving av bygning som overskrider 100 m2 BRA eller arbeider som medfører vesentlig endring, herunder fasadeendring, eller vesentlig reparasjon av bygningen som omfatter mer enn 100 m2 BRA krever egen avfallsplan. Denne planen kan du overlate til oss å utarbeide. Vi har god kontroll på alle fraksjoner (avfallstyper) og hvordan disse skal sorteres, gjenvinnes eller deponeres.

  For denne type oppdrag trenger du også en ansvarlig søker, og vi bistår deg med søknadsprosessen inn mot kommunens plan- og bygningsmyndighet slik at tiltaket blir godkjent raskest mulig så arbeidene kan igangsettes.

  Hva koster det å rive et hus?

  Det er mange faktorer som påvirker hva det koster å rive et hus. Hvordan er adkomsten til bygningen, er det farlig avfall som krever ekstra hensyn, hva slags bygningsmaterialer er huset laget av, og så videre. For å gi deg en best mulig riktig pris er det derfor hensiktsmessig at vi starter med en rask befaring på tomten og får god forståelse for jobben som skal gjøres. Først da kan vi garantere deg en riktig pris for en jobb utført på en sikker og trygg måte. Kontakt oss i skjema under eller ring en av våre kontaktpersoner for mer informasjon eller en uforpliktende befaring.

  Ønsker du et uforpliktende tilbud?

  Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Fyll inn kontaktdetaljene dine nedenfor, så hører du fra oss i løpet av kort tid. 

  Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

  Du kan så klart ringe oss om det passer deg bedre

  La oss ta ned det gamle, så kan du fokusere på det nye

  AF Decom er landets ledende riveentreprenør og har alt som trengs av maskiner og nødvendig personell for å løse dine behov. Som et selskap i AF Gruppen er godt HMS-arbeid en selvfølge og vi sørger alltid for forsvarlig sikring av eiendommen og tilrettelegger for en tryggest mulig rivejobb, med korrekt kildesortering og avfallshåndtering. Vi sørger også for rapportering og dokumentasjon underveis og etter at jobben er ferdig, slik at du har det du trenger for å få din ferdigattest fra myndighetene.