AF Energi står overfor en omvelting innen energieffektive løsninger og bærekraft, og vi opplever en stor økning i etterspørsel etter vår kompetanse. For å møte denne etterspørselen søker vi flere motiverte medarbeidere. Vi søker deg som har bred kompetanse, en ambisjon om personlig og faglig utvikling, samt at du motiveres av å gjøre en forskjell.

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å prege og styrke videreutviklingen av vårt miljø innenfor energieffektivisering i bygg og bærekraftig rehabilitering.

Porteføljen Rehabprosjekter utfører rehabilitering og energieffektiviseringsprosjekter i størrelsesorden 2-60 MNOK. Vi er med helt fra tidligfase og bidrar til å legge premissene for en energieffektiv og bærekraftig rehabilitering. Videre påtar vi oss utførelsen som totalentreprise, hvor vi også kan garantere den tekniske funksjonen og energibesparelsen. I prosjekter med funksjons- og energigaranti, følger vi opp driften etter overlevering og sørger for at målene blir innfridd.

Arbeidsoppgaver

I AF Energi blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Stillingen innebærer:

  • Sentral rolle i utvikling av vår satsning, fra idefase til gjennomføring
  • Utvikle konsepter, gjøre forprosjekter og analyser
  • Kundemøter
  • Gjennomføre tiltakene vi definerer som totalentreprise
  • Tett samarbeid med ledelsen i selskapet

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som:

  • Etablerer gode relasjoner med kunder og medarbeidere
  • Produserer nye ideer, fremgangsmåter og innsikt
  • Skaper nye produkter og konsepter
  • Setter høye krav til kvalitet
  • Arbeider på en systematisk, metodisk og ryddig måte

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har høyere teknisk utdannelse, gjerne tre til fem års relevant erfaring, som er fremoverlent og motivert for å utvikle vår satsning videre. Du brenner for energieffektivisering og bærekraftige løsninger i bygg, og erfaring innen dette er en fordel.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.