AF Energi AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med 200 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri. Selskapet vinner frem på ambisjonen med å kombinere tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter. Forretningsenheten har en klar målsetning om å være en preferert energipartner for våre kunder. Les mer om våre prosjekter og tjenester på våre hjemmesider

Vil du bidra til å påvirke hvordan entreprenørbransjen ser ut i fremtiden? I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og nå har du mulighet til å bli med å løse fremtidens utfordringer sammen med oss. Vår kultur er preget av høy trivsel, eierskap og stolthet. I AF har vi fokus på resultater og ikke minst menneskene som jobber her. Ønsker du å være med på en spennende utvikling i et selskap med engasjerte kollegaer?

Karriere innen energi i AF – Kan du se det for deg?

Vi søker nyutdannede ingeniørstudenter som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, sulten på å lære, og klar for store utfordringer. Du trives med samarbeid og kan bidra både faglig og sosialt.

Våre ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

Vi har god erfaring med å la nyutdannede utvikle seg gjennom tidlig ansvar og krevende oppgaver. Vi tilbyr ansvar og tillit, og venter engasjement og gode løsninger tilbake. I AF utvikles du gjennom en spennende og utfordrende arbeidshverdag, samt gjennom kursing og opplæring i vårt eget AF Akademi.

I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet - og du vil finne rom til å leve den ut.

Spennende arbeidsoppgaver

I AF vil du både få brukt kunnskapen du har med deg fra studiet, og tilegne deg ny kompetanse gjennom nye arbeids- og ansvarsområder. Gjennom store variasjoner i størrelse og type av prosjekter, er det mulighet for deg som nyutdannet til å bryne deg på mange ulike fag, roller og oppgaver. Relevante kandidater vil få innsikt i typiske arbeidsoppgaver i rekrutteringsprosessen.

Våre spesialområder: 

  • Energiøkonomisering (ENØK)
  • Vi bygger store avanserte energisystemer for meningsfylte bygg som sykehus, flyplasser og forskningsbygg
  • Vi utvikler nye og spennende løsninger som dramatisk forbedrer energibruken i nye boligfelt og næringsområder
  • Vi rehabiliterer og moderniserer gamle anlegg slik at disse blir tidsriktige og mer økonomiske

Vi ser etter deg som har:

  • Interesse for slike prosesser og gjerne en skolebakgrunn som passer for dette fagområdet
  • Hensiktsmessig digital kompetanse
  • Kreative evner som kan hjelpe oss til å utvikle nye konsepter og idéer, og være med å finne nye løsninger for kunden som man ikke har tenkt på tidligere
  • Strukturert natur som hjelper deg til å holde oversikten, og som på noe sikt setter deg i stand til å være med å planlegge og styre prosjekter

Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på Instagram, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube.

I søknadsskjemaet ber vi deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av din bakgrunn og kompetanse.

Husk å legge ved karakterutskrift og vitnemål.

Ta gjerne kontakt med oss på stand om vi kommer på besøk til ditt studiested dette skoleåret. Du finner en oversikt over våre planlagte skolebesøk på vår hjemmeside.

Søknadsfrist: 12. november 2023