Lørdag 22. juni kl. 10 blir det folkefest på Grenstøl i Tvedestrand for barn og voksne i alle aldre. Her kan du gå, løpe, sykle med hele familien, uansett tempo og lengde. Alle er velkommen på asfalten, anlegget er åpent. Det blir også halvmaraton og sykkelritt – pluss musikalsk superunderholdning med allsangvennlige Freddy Kalas og Eivind Karlsen musikk! 

Brannvesenet, politi, ambulanse og Statens Vegvesen vil
være tilstede med stand og biler. Følg arrangementet direkte:

Fakta om veistrekningen E18 Tvedestrand-Arendal
22 km ny firefelts vei mellom Tvedestrand og Arendal. Strekningen omfatter 4 tunneler, 24 bruer og 9 kulverter og driftsunderganger. 8 millioner kubikk fast fjell og 3 millioner kubikk løsmasse er flyttet på. Kontraktsummen er 3,2 milliarder kroner. Det er AF Gruppen som har oppdraget med byggingen av veien. Veien åpner 2. juli 2019, mer enn tre måneder tidligere enn den opprinnelige åpningsdatoen.