Hopp til hovedinnhold
De beste folka

  De beste folka

   AF skal være det selskapet talentene søker til, enten de er kvinner eller menn. Vi skal være bransjens mest attraktive arbeidsgiver, og medarbeidertilfredsheten skal være like høy hos begge kjønn. Vi skal rett og slett ha de beste folka. AF jobber langsiktig med tiltak som skal øke AF sin kvinneandel og sikre like karrieremuligheter. Tiltakene som innføres skal gagne begge kjønn. AF samarbeider med #HunSpanderer og er med i et forskningsprosjekt for å vurdere effekten av tiltakene som settes inn.

   Det er viktig å avklare forventninger til permisjonstiden og tiden etter. I AF har vi satt samtaler rundt foreldrepermisjon i system.

   Aktuelt

   • Tok praten i Soknedal

    Soknedal-prosjektet ønsker flere kvinner velkommen i bransjen. 70 engasjerte medarbeidere møtte opp da konserndirektør Arild Moe og Amund Tøftum sammen med De beste folka-prosjektet tok turen til anleggsprosjektet utenfor Trondheim.

    Publisert 21.05.2019

   • AF Gruppen kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver

    AF Gruppen rangeres som den mest attraktive entreprenøren blant ingeniørstudenter på årets rangering i regi av Universum.

    Publisert 10.05.2019

   • AF Gruppen skal doble kvinneandelen

    AF skal være et selskap talentene søker til, enten de er kvinner eller menn. For å tiltrekke seg enda flere flinke folk, setter AF ambisiøse mål for kvinneandelen i konsernet.

    Publisert 23.01.2019

   • Inspirerte kvinner i rørbransjen

    Ingeborg-nettverket skal utvikle fremtidens rørbransje. Konsernsjef Morten Grongstad var på plass på nettverkets inspirasjonsdag og fortalte hvordan AF jobber for å øke kvinneandelen i konsernet.

    Publisert 22.10.2018

   • Forskningsprosjekt skal øke kvinneandelen i AF

    AF Gruppen har som en av ti norske bedrifter inngått samarbeid med #HunSpanderer om et tre års forskningsprosjekt. Målet er å finne tiltak som bidrar til å øke bedriftens kvinneandel.

    Publisert 14.08.2018

   • Diskriminering engasjerer

    Isabelle Ringnes fra #HunSpanderer hadde tatt turen til Sentralen for å avlive mytene om kjønnsblindhet, kvinners manglende ambisjoner og evnen til å være frempå. Det spesielle med ubevisst diskriminering er at den er, nettopp, ubevisst.

    Publisert 19.03.2018