Hopp til hovedinnhold
AF skal være det selskapet talentene søker til, enten de er kvinner eller menn. Vi skal være bransjens mest attraktive arbeidsgiver, og medarbeidertilfredsheten skal være like høy hos alle. Vi skal rett og slett ha de beste folka. AF jobber langsiktig med tiltak som skal øke kvinneandelen, sikre mangfold og like karrieremuligheter. Tiltakene som innføres skal gagne alle. AF er en del av bransjens mangfoldsnettverk, Diversitas. Vi samarbeider også med #HunSpanderer og deltar i et forskningsprosjekt i regi av CORE- Senter for likestillingsforskning.

Aktuelt

 • AF har deltatt i viktig likestillingsforskning i arbeidslivet

  Ny forskning viser at menn og kvinners ambisjoner og idealer i arbeidslivet er de samme. Likevel bekreftes kjønnsforskjeller i stillingsnivå, karriere og lønn. Studiet viser at forskjellene er størst hos småbarnsforeldre.

  Publisert 11.03.2022

 • Alexandra inspirerte ungdomsskoleelever

  2. desember tok prosjektet Nye Tøyenbadet imot 9. klasse fra Vollebekk skole. I løpet av byggeperioden får alle elever i 9. og 10. trinn i Osloskolen besøke prosjektet for å få innblikk i hverdagen på en byggeplass.

  Publisert 03.12.2021

 • AF-posten artikkel
  Her er alle like mye verdt

  I AF Gruppens prosjekter blir du møtt med et tydelig budskap. Kampanjen Like mye verdt viser nulltoleranse for trakassering og diskriminering.

  Publisert 29.04.2021

 • AF-posten artikkel
  AF blant Europas beste innen mangfoldsarbeid

  Storavisen Financial Times har for andre år på rad kåret Europas beste selskaper innen mangfoldsarbeid.

  Publisert 04.01.2021

Dialogteater om ubevisst diskriminering