AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekter innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkter i Norges største byer.

Nå har du mulighet til å være med videre i en spennende stilling som Prosjektleder.

Du vil primært ha ansvaret for å ivareta byggherrerollen for prosjekter under bygging og sekundært bidra til å utvikle eiendommer fra tomtekjøp til rammetillatelse.

Du kjennetegnes av å være strukturert, beslutningsdyktig, analytisk og forretningsorientert, samt inneha gode kommunikasjonsevner. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har en akademisk sterk bakgrunn innen tekniske, økonomiske eller juridiske fag og erfaring som prosjektleder innenfor bolig- eller næringsprosjekter fra totalentreprenør eller eiendomsutvikler.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.