Har du teknisk bakgrunn og er opptatt av få til et godt samspill mellom tekniske systemer og fagdisipliner? Da er dette rollen for deg!

AF Bygg Oslo er en enhet i AF Gruppen. Vi jobber med flere store og spennende prosjekter, som for eksempel Construction City og boligprosjektet Nora på Bislett.

Nå søker vi etter en Teknisk Controller VVS/ITB koordinator, som blir bindeleddet mellom kunden, prosjektorganisasjonen og tekniske aktører i prosjektet. I denne stillingen får du muligheten til å jobbe i et resultatorientert godt arbeidsmiljø og du vil være en del av et teknisk team. Du vil også ha stor mulighet til å påvirke faglig utvikling og løsninger.

Vi tror at du har noen års erfaring fra totalunderentrepriser innenfor VVS-faget eller som konsulent innenfor VVS i større byggeprosjekter. Har du erfaring fra drift av tekniske anlegg eller ITB er det et pluss. Din kompetanse og erfaring sammen med dine samarbeidsevner og kommunikasjon vil være viktige faktorer for å lykkes i denne stillingen.

Hos oss får du blant annet jobbe med å:

  • Verifisere rørinstallasjoner, funksjonalitet og prosjekteringsunderlag
  • Bistå i fremdriftsplanlegging
  • Strukturere driftsstartsfasen og systematisere slutt-/testfasen
  • Gjennomføre tester av tekniske løsninger og leveranser
  • Bistå ved kontrahering og oppfølging av leverandører

Du vil være en aktiv bidragsyter i utformingen av det VVS-tekniske designet, sikre at energi- og miljøkrav ivaretas og sørge for at samspill mellom de tekniske systemene blir ivaretatt.

Vi håper at du har:

  • Fagskole, ingeniør eller tilsvarende utdannelse/grad. Erfaring kan kompensere for formell utdannelse.
  • God kommunikasjon- og samarbeidsevne
  • God system- og prosessforståelse
  • Du må kunne kommunisere godt på norsk, muntlig og skriftlig

Vi håper også at du har inngående kjennskap til sprinklerreglementet, herav NS12845 og NS16925, i tillegg til erfaring innen klimatisering av bygg og fjern og lokal energiproduksjon

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg. Vi er også opptatt av å bygge en inkluderende kultur, og ha et stort mangfold blant våre ansatte.

Høres rollen spennende ut, men du er usikker på om du har riktig kompetanse? Vi håper at du søker likevel! Du kan være akkurat den vi leter etter, til denne eller andre stillinger i AF Gruppen. Vi kan også tilby kurs gjennom vår interne kursportal AF Akademiet for å styrke kompetansen din på enkelte områder, dersom det er behov for det.