Kan du se for deg en jobb der du bidrar til å løse noen av vår tids viktigste samfunnsoppdrag? AF Anlegg er en viktig samfunnsbygger med gjennomføringskraft til å løse noen av de største anleggsprosjektene i landet.

For å styrke vårt fagmiljø innen helse, miljø og sikkerhet søker vi nå erfaren assisterende HMS-leder til et av Norges største og mest krevende anleggsprosjekt – ny E6 forbi Lillehammer – et helt sentralt prosjekt i utbedring av trafikksikkerhet og trafikkavvikling, og som skal stimulere videre vekst og utvikling i Innlandet. 

 

Gode utviklingsmuligheter
I AF Anlegg kan vi love deg et prestasjonsmiljø med høy trivsel i et fellesskap der alle er like mye verdt. Du vil bli en del av et kompetent HMS-miljø, og få mange gode kolleger som digger jobben sin. Sammen skal vi skape gode prosjekter med stor betydning for mange menneskers liv – uten at det går på bekostning av helse, miljø og sikkerhet og her blir din rolle helt sentral. Vi ønsker å bli bedre sammen, og vil ha med deg som kan mye, men som fortsatt vil lære og utvikle deg sammen med oss. 

 

Arbeidsoppgaver
Som assisterende HMS-leder jobber du tett sammen med HMS-leder og dere skal støtte linjeledelsen slik at helse, miljø og sikkerhet ivaretas i prosjektet. I denne rollen vil du sammen med HMS-leder være prosjektledelsens rådgiver i HMS-spørsmål, og skal ved behov kunne lede prosjektets HMS-ingeniører, avhengig av prosjektets størrelse og fase. Som assisterende HMS-leder skal du:

  • Sørge for at det arbeides systematisk med tiltak for å sikre prosjektgjennomføring i henhold til gjeldende lover, forskrifter og standarder
  • Kunne være prosjektets kontaktperson opp mot myndigheter, offentlige etater og kunde innen relevante fag
  • Sørge for risikogjennomganger, beredskapsplaner og -øvelser, revisjoner, rapportering og oppfølging av underentreprenører
  • Rådgi innen seriøsitet og bidra med nødvendige kontroller for å sikre at gjeldende regelverk er etterlevd i alle ledd

Helse, miljø og sikkerhet er svært viktige fag i AF Gruppen. Våre HMS-ressurser har bakgrunn fra helse, ulike ingeniørfag og sikkerhet, og vi tror det er nødvendig med tverrfaglig samarbeid for å oppnå full dekning i disse fagene. Vi ønsker derfor at du i tillegg til HMS-arbeidet i prosjektet, deltar i interne fagfora og bidrar til at vi i AF Gruppen blir enda bedre på HMS.

 

Din kompetanse og erfaring
Til denne rollen søker vi deg som har erfaring innen HMS og som har god kjennskap til oppfølging av dette i anleggsprosjekter. Du bør ha ingeniørfaglig eller annen relevant utdanning på minimum bachelornivå. Annen relevant utdanning kan f.eks. være innen helsefag. Som assisterende HMS-leder har du god kjennskap til ISO 45001, 14001, 9001 og 37001, samt andre relevante lover og forskrifter.

AF Anlegg har pågående prosjekter over hele landet, og du er mobil og motivert for å pendle til andre prosjekter ved behov. Normal arbeidstidsordning ved ukependling er mandag-torsdag, med fri fredag-søndag. Du må beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig, og inneha førerkort kl. B.

Vi oppmuntrer lokale kandidater til å søke. Dersom du har mindre erfaring enn beskrevet vil vi fortsatt gjerne høre fra deg, da vi også har behov for å øke kapasiteten blant HMS-ingeniører til våre prosjekter i hele landet. 

 

Personlige egenskaper
Som assisterende HMS-leder skal du være en sterk formidler av god HMS-kultur. Det er derfor viktig at du er trygg og tydelig i kommunikasjonen din, og du trives med å dele din kunnskap med andre. Andre vil nok også påstå at du har en god evne til å motivere andre, og at du er en åpen, kontaktskapende og en god relasjonsbygger. Du er strukturert, ansvarsfull og har god gjennomføringsevne.

Vi har en uformell kultur i AF Anlegg, og er avhengig av godt samarbeid på tvers av disipliner og fag. Du er derfor opptatt av å bidra til både det faglige og sosiale miljøet på prosjektet.

 

Om AF Anlegg
AF Anlegg utfører prosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft og er involvert i flere av de til enhver tid viktigste samfunnsoppdragene i Norge og Sverige. Vår ekspertise er innen vei, bane, flyplass, fundamentering, tunnel, tunnelinnredning og -sikring. Virksomheten omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg. Med nysgjerrighet utfordrer vi sammen det etablerte og etterlater varige fotavtrykk i samfunnet du kan være stolt av å ha vært med på.

 

Bli med å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden, du også.