Hotellet skal påbygges med en ny fløy på ni etasjer og kjeller med parkering. I tillegg skal flere etasjer i eksisterende hotell ombygges. Hotellet vil når det står ferdig ha 450 hotellrom hvorav 197 er nye, utvidet møte- og konferansesenter, ny spisesal og ny hovedinngang.

Kontrakten blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 234 MNOK eks mva. Byggestart er 1. kvartal 2019 med ferdigstillelse sommeren 2020.

- AF Gruppen var med å utvide Helsfyr hotell da det ble rehabilitert for om lag ti år siden. Derfor er det ekstra hyggelig å bli valgt igjen av Eiendomsspar. Hotellet ligger på Helsfyr hvor også AF Gruppen har sitt hovedkontor, og kapasitetsutvidelsen vil bidra til ytterligere utvikling av området. Vi ser frem til å samarbeide tett med Eiendomsspar, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.