Utplassering i AF Anlegg – Kan du se det for deg?

En læreplass i AF Anlegg starter gjerne med utplassering. Utplasseringen er første mulighet for deg til å bli kjent med AF, og for oss å bli kjent meg deg. Du får sjansen til å prøve ut i praksis det du lærer på skolen. Under utplasseringen får du en fin sjanse til å vise deg frem - dette er ditt viktigste jobbintervju. Bruk tiden godt, snakk med kollegaer, vær nysgjerrig og vis interesse for faget ditt. De som gjør en god innsats her får oftest læreplass hos oss. 

Vi søker deg som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, ydmyk og som trives med å jobbe ute i prosjekt. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. I AF setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid. 

Som utplassert i AF Anlegg må du være forberedt på å pendle til der prosjektet holder til og bo på brakke i tiden du er på jobb. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om utplassering  hos oss.

AF Anlegg tilbyr læreplass innen følgende fag:

  • Anleggsmaskinmekaniker
  • Betong
  • Maskinfører
  • Fjell- og bergverk
  • Vei- og anlegg
  • Tunnelinnredning
  • Anleggsrørlegger

Når du søker utplassering hos oss må følgende være med:

  • Siste karakterutskrift med fravær
  • Kortfattet søknad med CV og evt. attester
  • Kursbevis/sertifikater

For å søke utplassering klikker du på den blå knappen øverst på denne siden "Søk på stillingen", og fyller deretter inn de påkrevde feltene.

Se også mer informasjon og tips til hvordan skrive søknad her.

Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på Instagram, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube.